replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月22日星期五

SmartWatch Geleid Niet zo Slim

Velen van ons hebben van jongs af aan koesterde een geheime wens om op een dag zelf een sci-fi-achtige horloge dat allerlei technische capaciteiten beschikt, en tech powerhouse Sony vorig jaar geprobeerd om het gesprek met zijn SmartWatch beantwoorden.
De SmartWatch was bedoeld als de amped versie van uw gemiddelde uurwerk, met vele van de hulpprogramma's van een smartphone. Echter, de receptie was beroemde koud met beoordelingen waarin het concept was fantasieloos en gimmicky, en dat we allemaal het algemeen veel beter af met een smartphone en conventionele horloge zou zijn.
Niet afgeschrikt door de slechte recensies, heeft Sony nu onthuld plannen voor de SmartWatch 2, een follow-up van het model van vorig jaar. Elders worden tech reuzen Google en Apple ook vergrendelen op het idee om met plannen om soortgelijke producten vrij in de werken.
Echter, als je op zoek bent naar een slanke, tech-chique horloge, maar zijn blij om uw smartphone voor Maps, rekenmachines en andere functies te gebruiken, dan zult u wilt controleren op een aantal van onze merknaam horloges zoals ...
De Stuhrling 181CR.335971, die uit een bijzonder hi-tech indruk met zijn gladde zwarte en neon groene kleurenpalet, evenals zijn opvallend dynamische gezicht geeft. Het is niet vaak vindt u luxe horloges zoals dit verdisconteerd met een aanzienlijke 61% dus ga het nu voor slechts $ 377,99! Bekijk meer Horloges nep en patek philippe astronomical celestial horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex