replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月7日星期五

Exquisite & Luxury-Replica Piaget G0A37113

De Piaget G0A37113 is een automatische horloge met 43 mm van de diameter. Wit goud, die wordt toegepast op dit horloge te bouwen, en in het oog springende diamanten beslissen over de klasse van G0A37113. Bovendien, als een van de Piaget horloges, heeft een ronde en verduistering ontwerp op het uiterlijk, wat verbazingwekkend. Met de zwarte alligator armband, de zwarte kleuren geeft ons een sterk visueel contrast met de witte diamanten, een opnieuw te trekken G0A37113 in een hoog niveau.
Piaget G0A37113 heeft niet alleen een uitstekende kwaliteit, het heeft ook handige functies om de waarde ervan te realiseren alsmede het verstrekken van een belangrijk hulpmiddel om de drager. De basis tijdweergave in Piaget G0A37113 is anders dan normaal horloges, omdat het geen kleine tweede wijzerplaat en centrale kleine tweede wordt toegepast op chronograaf, dus kan alleen uren en minuten duidelijk worden weergegeven in dit horloge te hebben.
De chronograaf kan worden gedaan door de centrale kleine tweede wijzerplaat en 30 minuten kiezen om het ziet er simpel en weerspiegelt deze effecten, de maximale tijd dat het kan worden weergegeven in de chronograaf is 30 minuten. Hoewel de 30 minuten is een beetje kort, het is genoeg voor het dagelijks gebruik. Bovendien wordt flyback techniek toegepast. Bij het tellen van de tijd, drukt u op de flyback knop en vervolgens minutenwijzer en tweedehands keert terug naar nul in een keer en dan kun je de volgende fase van het tellen beginnen. bekijk meer kopie rolex en hublot mdm

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex