replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年7月28日星期五

7 Mistakes You’re Probably Making With Your Watch

In tegenstelling tot de oude uitdrukking kan u niet alleen een man beoordelen door zijn schoenen (tenzij hij Vibram Five Fingers draagt). Een horloge is net zo te vertellen.
Maar in tegenstelling tot ons schoeisel, is de wereld van horloges wat ingewikkeld. Er zijn duizenden verschillende stijlen, met meer gelanceerd elk jaar, waardoor er een grotere marge voor fout is. Een brogue past bij de meeste mannen, een platina tourbillon minder.
Een dergelijk probleemveld leidt onvermijdelijk tot fouten. En met zoveel mogelijke valkuilen die door misverstand bewolkt zijn, zijn er heel weinig van ons schuldvrij. Om uw pols te redden van enig misdrijf, hebben we de deskundigen aangeworven om uit te leggen hoe vaak de meeste tijd moet worden gebeld.

Onderhoud is belangrijk

Net zoals een auto (en soms je lichaam) een MOT vraagt, zo doet een horloge. Het hele doel van een ticker is om de tijd nauwkeurig te controleren, maar zoals elke machine, zal precisie afnemen als het niet wordt gehandhaafd.
"Om uw horloge fijn af te stemmen, is exacte en betrouwbare service een must," zegt Paul Sweetenham, mede-oprichter van Farer horloges. "Voor een dagelijks mechanisch horloge wordt elke 4 tot 5 jaar een goede service aanbevolen. Dit stijgt tot om de twee jaar voor een vintage horloge, afhankelijk van hoe vaak het wordt gedragen. "
Service komt niet goedkoop, geest. Een volledige check-up kost ongeveer £ 150, met extra vervangingskosten bovenaan indien nodig. Terugkerend naar het merk vlaggenschip kan extra kosten toevoegen en ook tijdrovend zijn. Tenzij u denkt dat het een garantie vervalt, is het waarschijnlijk zuiniger om een ​​gerenommeerde juwelier of horlogehandelaar te bezoeken om dit te doen.
(Gerelateerd: de verborgen kosten van het bezit van een luxe horloge)
Krijg uw horloge regelmatig gediens

Eén maat past niet allemaal

Zou je een honkbalpet aan een bruiloft dragen? Nee, natuurlijk zou je dat niet doen. Evenzo is er een tijd en plek voor elke stijl van horloge, en een black-tie diner is geen plek voor een duiker.
"Horloges vallen in zoveel categorieën - racen, zaken en luchtvaart om maar drie te noemen. Niet verrassend, niemand kan het leven van alle levens passen, "zegt Sweetenham. "Om een ​​faux pas te vermijden, moet u drie stukken verzamelen: een sportwatch voor de sportschool, een jurk opwacht voor formele evenementen en een vrijetijds horloge voor het weekend."
(Gerelateerd: hoe een horloge garderobe bouwt)
Niet zeker hoe elk van deze eruit ziet? Belangrijke geschenken zijn chronografen (dwz een stopwatch functie) en een rubberen band voor een sportwatch; Schone, klassieke wijzerplaatjes en een leren riem voor een jurk horloge; En vet accenten en een verontruste leder of zelfs stofband op een weekend keuze.
Dress Watch
sporthorloge
Weekendwekker

Ken je publiek

De marge voor de fout eindigt niet bij een dress code. Als u een sociaal evenement wilt uitgaan, of het nu een kroeglunch of een date is, draag het een horloge voor uw bedrijf.
Subtiele stukken van gerespecteerde merken zeggen veel meer dan showcase-nieuwigheden, "zegt Erica Redgrave, koper bij The Watch Gallery. "Bijvoorbeeld, diamond-encrusted tourbillons zijn een goede indicator van het vermogen van een fabricage, maar worden niet universeel als smaakvol beschouwd voor de alledaagse."
Bekijk meer imitatie rolex en Rolex Sky Dweller

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex